O nama

Tvrtka PANGEA WORLDWIDE SOLUTIONS d.o.o. osnovana je 2017. godine u Zagrebu te se postepeno penje kao jedan od vodećih pružatelja kompletnih špediterskih i logističkih usluga na području Zagreba i Zagrebačke županije.

U vrlo kratkom roku, veliki broj klijenata prepoznao je prednosti naših usluga i iznova nam se vraćaju budući da su na vlastitoj koži osjetili najbitnije smjernice kojima smo vođeni – a to su vrhunska kvaliteta, efikasnost i ekonomičnost svih usluga.

Logističke i špediterske usluge danas, u 21. st, podrazumijevaju najveće moguće tehnološke standarde koje implementiramo unutar svih procesa, inovativnost, transparentnost te apsolutna posvećenost svim klijentovim potrebama.

Prema riječima naših klijenata, široki raspon usluga te izuzetno vrhunsko osoblje naše su najveće snage i prednosti koje iz dana u dan neprestano usavršavamo, dokazujući time da nam je Vaše mišljenje vrlo važno.

Naš je zadatak učiniti komplicirane dostave jednostavnima, kvalitetnima i isplativima. Zato naš portfolio usluga seže od cestovnog , kombi, pomorskog i avionskog prijevoza, upravo zato što brinemo o svim mogućim potrebama i scenarijima svakog klijenta.

Pružamo potpuno nova, inovativna i integrirana logistička rješenja koja se prilagođavaju svim potrebama svakoga klijenta zasebno. Naš je zadatak identificirati Vaše potrebe, pronaći rješenje i imajući u vidu ekonomski aspekt, pokušati sažeti troškove na svakome prihvatljivu razinu. Ono čime se ponosimo jest to da smo se poprilično brzo profilirali u jedne od najpouzdanijih pružatelja ovakvih vrsta usluga na ovome području, što dokazuje kako smo spremni nositi se sa svim izazovima koje ovakva vrsta posla donosi. S našim sustavima, koji koriste najinovativnija tehnološka rješenja, praćenje robe i pošiljaka u realnome vremenu, nikada nije bilo tako jednostavno i brzo.

Naše stručno, profesionalno, pedantno i vrhunsko osoblje konstantno se usavršava kako bi se osigurala konzistentnost kvalitete usluge, pouzdanost i maksimalna efikasnost.

o-nama

MISIJA: Vodeći se najrecentnijim, najinovativnijim te najtransparentnijim standardima unutar ove djelatnosti, sve potrebe i želje svih klijenata pretvaramo iz riječi u djela. Jednostavno, brzo i efikasno.

VIZIJA: Biti prva i vodeća tvrtka u Hrvatskoj na području špedicije i logistike po izboru kako klijenata, tako i sveobuhvatne stručne javnosti.