Usluge

Naš portfolio usluga s vremena na vrijeme povećava svoj obujam, imajući u vidu sve razvojne i tehnološke inovacije s kojima se susreće ova djelatnost.

Nudimo kompletna logistička rješenja prilagođena potrebama svakoga klijenta unutar cestovnog, kombi, pomorskog i avionskog prijevoza. Jednostavno rečeno, naš je zadatak pronaći najefikasniji način prijevoza robe preko kopna, mora ili zraka bez ikakvih komplikacija unutar najkraćeg mogućeg roka i to po najpovoljnijim cijenama. Tehničke detalje svakog prijevoza klijentu pojednostavljujemo do najsitnijih detalja kako bi svatko znao i razumio sve procese koje prolazimo.

Pronalazimo najefikasnija rješenja i po nas i po naših klijenata, a sve kako bi apsolutno smanjili vrijeme čekanja i ostale ne nužno potrebne procese. Implementiranjem svih najnovijih tehnoloških dostignuća, garantiramo maksimalnu posvećenost svoj vrsti robe, osobito ukoliko se radi o prijevozu tereta sa temperaturnim režimom ili prijevoz opasnih pošiljaka.

Sve klijentove potrebe za nas su imperativ s kojim se vodimo cijelim putem od inicijalnog sastanka i dogovora određene usluge pa do dostave na željenu lokaciju.

Izuzetno smo pažljivi prilikom kompliciranijih prijevoza, osobito transkontinentalnih, kako bismo osigurali što kraće tranzitno vrijeme pošiljaka i što je moguće kraći rok isporuke robe.

Naša ponuda usluga još podrazumijeva i savjetovanje kod kupoprodajnih uvjeta, izbor optimalnog puta, a sve ovisno o potrebama i zahtjevima kupaca, organizacija prijevoza po principu „od vrata do vrata“ , pomorska agentura te pomorska špedicija, skladištenje robe u najboljim uvjetima te  logističko savjetovanje unutar područja skladištenja.

Cestovni transport

Vršimo za Vas organizaciju transporta između zemalja EU, kao i uvoze i izvoze u treće zemlje, te po cijeloj Hrvatskoj.

Fleksibilni smo za sve Vaše logističke usluge, od zbirnog prijevoza pošiljaka, punih utovara, dotovara, prijevoza sa temperaturnim režimom, kao i prijevoz opasnih pošiljaka.

Pročitaj više

Usluge_cestovni_ mala fotografija
Kombi prijevoz naslovna

Kombi prijevoz

U mogućnosti smo organizirati prijevoz kombijima za sve destinacije EU, kao i treće zemlje, te za sve destinacije u RH u najkraćem roku.

Pročitaj više

Pomorski prijevoz

U mogućnosti smo organizirati kompletan prijevoz iz cijelog svijeta, bilo da se radi o punim kontejnerima ili zbirnom prijevozu robe.

Pročitaj više

3.Pomorski prijevoz robe
avionski prijevoz naslovna

Avionski prijevoz

Nudimo organizaciju zračnog prijevoza svih vrsta robe diljem svijeta, bez obzira na početnu i završnu točku robe. Ukoliko Vam je potrebno brzo, efikasno i optimalno rješenje prijevoza robe zrakom, bez obzira na veličinu i težinu pošiljke, svakako nam se obratite s punim povjerenjem.

Pročitaj više